Artiest van de maand

An Other Glass Of Wine

Count Me Out

Second Nature

Back In My Dreams Again

Run From You

Love Finally Found Me

Bad Bad Dream

Rockin' Romeo

Tell Me Goodbye

Never Enough

Then And Now

Really Gotta Pinch Myself

Starting To Forget Him

Call Out My Name

TONI WEST

Hoi, ik ben Toni West - Ik woon in St. Helens in Merseyside, Groot-Brittannië, en zijn onderhoudend op de Noord-West Club circuit voor vele jaren en ik geniet er nog steeds enorm.

Vanaf zeer jonge leeftijd Ik heb altijd genoten van het zingen - mijn eerste herinnering is van mij en mijn broer staan ​​aan de voorkant van de bus op een reis naar oma's huis zingen voor de andere passagiers te vermaken - we moeten ongeveer 5 en 6 jaar oud zijn geweest ......

Ik begon met zingen professioneel toen ik ongeveer 14 jaar oud en was in een paar bands tijdens een bloeiende muziekscene in Liverpool en Manchester. Ik had het geluk om te spelen in de Cavern in Liverpool die natuurlijk de Beatles was erg beroemd gemaakt.

Ik werd later een solo-artiest en zong een breed scala aan covers die vele genres van muziek opgenomen - van Connie Francis, Patsy Cline, The Everly Brothers, Adele,
Tina Turner en Enrique Iglesias - waarvan sommige op mijn cd “Dans met mijn Vader”en‘Look for Me in Rainbows’

Ongeveer 7 jaar geleden werd ik gevraagd door Geoff Taggart en Jim Newcombe als ik sommige van hun originele “Country” materiaal zou opnemen en natuurlijk zei ik ja !!
Geoff was een lid van een van de bands die ik gebruikt te worden met en hij en Jim hun songs opgenomen door Colin Paul, Shakin' Stevens, Rayburn Anthony, Hayden Thompson, Ben Hewitt, Carl Mann en Charlie Gracie hebben gehad.

Geoff en ik ging toen op te schrijven en samen en zo vast te leggen mijn eerste Country CD,
“Lost in My Memories” werd geboren - een mengsel van songs van Jim, Geoff en ik evenals een geschreven door Peter Frey & John Romanelli - I nooit gedacht dat het zou zo goed worden aanvaard en ik ben blij dat de presentatoren en DJ's blij om het te spelen zijn geweest.

Nieuw album net uit gekomen "another glass of wine"

Terwijl zingen is mijn eerste liefde, werk ik ook als Achtergrond Artiste op Coronation Street , die is een zeer bekende televisie Zeep in het Verenigd Koninkrijk. Al vele jaren heb ik gezien stutten de bar in de Rovers Return Pub of met een spek buttie in Rolls Roy's !!!

Ik ben zo blij om te zijn waar ik ben op dit moment met betrekking tot mijn muziek en ik tellen als een zeer gelukkige dame - met dank aan iedereen voor hun steun.

COPYRIGHT 2017 Musicbox4friends LOGIN