Artiest van de maand

All My Life

Sweet Dream Moon

While I Cry

True Love's So Hard To Find

A Beach Somewhere

Captain Of The Ship

You Never Know

Heart It's Time

I've Given Up

You Really Do Something To Me

Your Hand Print on My Heart

Without You

Bunch of Roses

Hawaii Alloha

All Roads Lead To You

I Promise

Mijn naam is Victoria Eman en ik woon in de provincie 'Gelderland' in Nederland, maar ik ben van Europees-Indonesische afkomst.

Sinds 1991 ben ik samen met mijn zus Vanessa Eman als duo op Talent shows in Nederland gaan zingen. We hebben op dat moment verschillende talentenjachten gewonnen en / of eindigden hoog in de finale. Ik heb een muzikaal gezin; mijn vader, broer en twee zussen, mijn zoon Denzell en mijn dochtertje Indy kunnen ook zingen. In 2017 heb ik duetliedjes opgenomen met mijn dochtertje Indy van toen 9 jaar oud; het 'Hawaii Aloha-lied', dat was genomineerd voor de Nashville Universe Awards en op een aantal radiostations wereldwijd de nummer 1-plekken bereikte. In 2018 nam ik ook het duetlied 'Jealous Of The Angels' (cover) op met mijn dochter, die wereldwijd ook veel succes had / heeft. Verder heb ik duet liedjes opgenomen met mijn jongste zus, Charmaine Eman en met mijn broer Ginger Eman. De familie van mijn moeders kant is ook muzikaal.

Na een paar jaar van betaalde optredens stopte ik met zingen met mijn zus Vanessa Eman en kwam in contact met muzikanten die me vroegen om de zanger van hun band (en) te worden.

Sinds 1996 ben ik een Singer in verschillende bands. Op dit moment ben ik de zanger van mijn band 'What So Ever'. Afgezien van het zijn van een Singer in mijn band heb ik veel (cover) songs opgenomen in verschillende muziekstijlen maar sinds september 2014 ben ik begonnen met het opnemen van ORIGINAL (Contemporary) Country songs, geschreven door verschillende GREAT Singer / Songwriters uit de VS en het VK (je kunt vinden al mijn liedjes op mijn website: www.victoria-eman.eu, op mijn YouTube-kanaal, op ReverbNation, op de Nashville Universe-site en op mijn Facebook-pagina: 'Singer Victoria Eman').

In juli 2015 bracht ik mijn eerste album 'Change of Direction' uit met ORIGINAL Country songs, geschreven door Great Songwriters uit het Verenigd Koninkrijk en de VS, op ongeveer 60 digitale download- en streaming-sites. Op 1 april 2016 heb ik mijn 2e album 'Meet You On The Moon' op CDBaby uitgebracht en is ook beschikbaar op ALLE digitale download- en streaming-sites (ongeveer 60, bijvoorbeeld: CDBaby, iTunes, Amazon, Spotify, Google Play enz.). Alle nummers op dit album 'Meet You On The Moon' zijn geschreven door mijn buddy / een GEWELDIGE Songwriterr: Vic Holdroyd uit het Verenigd Koninkrijk (inclusief een co-write met Nashville producer Lonnie Ratliff op het nummer 'Troubadour'). Op 22 januari 2019 bracht ik mijn derde album 'All My Life' uit. Op dat album vindt u een mix van (hedendaags) country, countryrock, caribbean country en een paar traditionele countrysongs. Op dit 3e album vindt u nummers geschreven door 13 zeer getalenteerde Songwriters met wie ik werk vanuit de VS, UK en 1 Songwriter uit Nederland (mijn oom). In de tussentijd begon ik liedjes op te nemen voor mijn 4e album met (hedendaagse) countryliederen en ook Easy Listening & Blues-liedjes voor een 5e album. Ik voel me heel gezegend dat ik kan samenwerken met de allerbeste / getalenteerde Songwriters (ongeveer 17 songwriters) uit het VK en de VS.

In 2018 werd ik genomineerd voor de Nashville Universe Awards in twee categorieën:
* Vrouwelijke kunstenaar van het jaar
* Hawaii Aloha (die ik samen met mijn dochtertje van 9 jaar zong) - Song of the
Jaar

Verder was ik ook genomineerd voor The Josie Music Awards (USA) in de categorie:
* Vrouwelijke kunstenaar van het jaar - Modern | Hedendaags land

Op dit moment geven veel radiostations airplay aan mijn liedjes wereldwijd. Dankzij mijn Personal Manager Geert Hakze uit Nederland, die ook mijn Plugger & Promoter is, zullen mijn liedjes wereldwijd worden gepromoot tot duizenden radiostations. Dit jaar (2019) zal ik beginnen met het doen van solo-optredens en het zingen van de originele liedjes die ik heb opgenomen.

Mijn doel is om een ​​meer bekende artiest / zanger in het countrymuziekgenre te worden omdat countrymuziek altijd mijn favoriete genre was en een tweede doel is om ook gedraaid te worden op de grote commerciële radiostations (ik en mijn manager werken aan dat). Blijf volgen

COPYRIGHT 2018 Musicbox4friends LOGIN