Artiest van de maand

Alleen Voor Jou

Dat Komt Door Jou

De Tijd Zal Het Leren

Ave Maria

Eens Schijnt Voor Jou De Zon Wel Weer
Kristalwals

Ik Heb Je Zo Nodig

Wat Is Het Leven Mooi

Ik Ga Voorgoed Bij Jou Vandaan

Als Je Gaat

Maar Jij Bent Niet Van Mij

Onder De Sterren Van San Angelo

Geen Dag Gaat Voorbij

Samen Onder De Sombrero

Echte naam: Jef Troonbeeckx
Geboortedatum : 19 juli 1947

Jozef Troonbeeckx is een nietszeggende naam in de Vlaamse showbizz. Voor veel mensen is hij echter een bekend zanger uit de buurt van Heist Op Den Berg. Bobby Prins begon reeds op vroege leeftijd met accordeonlessen en zou dit instrument later nog veel gebruiken. In 1965, hij was toen 18, nam hij zijn eerste single op. "Een gitaar in de nacht".

Drie jaar later startte Bobby Prins met zijn eigen groep waarvan de naam in een later stadium tot "Bobby Prins & The Sound Express" omgedoopt zou worden. Langzaam maar zeker kreeg hij de bekendheid die een goed orkestzanger zeker verdiende. In 1972 nam hij het legenda- rische "Sancta Maria" op, een liedje dat in de loop der jaren door tientallen artiesten op plaat gezet zou worden, waaronder Jo Vally. Andere bekende liedjes zijn: "Ik zoek naar een dorp", "De kleine prins", "Toe kom in m’n armen", "Ik zal die avond nooit vergeten" en "Twee bloedrode rozen".

Jaar in jaar uit lokte Bobby volle zalen.Tot op de dag van vandaag is hij nog steeds een graag geziene artiest in de Kempen.En verre omstreken, heel Vlaanderen en Nederlend draagt hem op handen. Opmerkelijk in zijn loopbaan als zanger is dat er van Bobby Prins meer lp’s en cd’s opgenomen zijn dan singles

Nu anno 2011 is Bobby weer helemaal terug van nooit weggeweest. Tegenwoordig zit Bobby bij het jonge platenlabel "Jesa Productions". Eind september is de nieuwe single "Zo helder blauw" verschenen en er wordt momenteel gewerkt aan een splinternieuw album. 09/01/2012.
Inmiddels 4 jaar verder, en 4 albums verder, heel gelukkig met Jeannineke. Uitkijkend naar mijn feestjaar 2017, met op 19 juli de hoogdag in het Casino van Blankenberge; Bobby Prins 70

COPYRIGHT 2013 - 2019 Musicbox4friends LOGIN